Actueel gezondheid

Esdoornwater zou de nieuwe manier van detox zijn

Esdoornwater nieuwe detoxdrankje

13-07-2014 09:42 | Gezondheid
Zuiverende detoxdrankjes om je lichaam te ontgiften bestaan er in veel varianten. Van kokos- en muntsapjes tot citroendrankjes. Onder andere de Britse Marie Claire is nu van mening... Lees meer »
De winnares van vorig jaar: Kim Ingleby

Word jij Personal Trainer To Watch?

03-07-2014 19:18 | Gezondheid
Life Fitness, een vooruitstrevende leverancier van fitnessapparatuur, schrijft dit jaar voor de vierde keer de Personal Trainer To Watch-Award uit. Ben jij een personal trainer met... Lees meer »
Tv-commercial Apple promoot health en sport

Apple-commercial promoot sport en health

08-06-2014 11:37 | Gezondheid
 ‘Strength’, zo heet de nieuwe tv-commercial van Apple waarin de nadruk wordt gelegd op sport en fitness. Het spotje toont de mogelijkheden die de iPhone 5s biedt ... Lees meer »
Fitnessapp PumpUp is vernieuwd

Jouw persoonlijke fitnessapp: PumpUp

04-06-2014 18:42 | Gezondheid
Ken jij de app PumpUp al? De app is ondertussen mateloos populair bij veel fitnessliefhebbers. De app biedt gepersonaliseerde trainingsprogramma’s en een virtuele trainer ond... Lees meer »
Personal trainer Carlos Lens introduceert DutchMango

Personal trainer lanceert voedingslijn

19-05-2014 20:28 | Gezondheid
DutchMango, zo heet de nieuwe voedingslijn die personal trainer Carlos Lens onlangs lanceerde. Carlos is zo ongeveer de bekendste personal trainer van Nederland. Je kent ‘m v... Lees meer »
Arganolie kan zowel cosmetisch als culinair worden gebruikt

Ontdek de kracht van arganolie

23-04-2014 10:24 | Gezondheid
Arganolie, afkomstig van de vruchten van de Marokkaanse arganboom, zit boordevol vitamine E, omega-vetten en antioxidanten. De olie is dan ook populair onder schoonheidsspecialiste... Lees meer »
Think Dirty waarschuwt voor cosmetica

Think Dirty waarschuwt voor cosmetica

24-03-2014 08:00 | Gezondheid
Ondanks dat de meeste cosmeticaproducten zorgvuldig worden samengesteld, bestaan er nog steeds veel verzorgingsproducten die schadelijke ingrediënten bevatten. Sommige st... Lees meer »