Model worden: de checklist

Of je nu klein, groot, volslank of dun bent, iedereen kan model worden. Kijk maar eens naar de modellen in reclamespotjes op de televisie of de modellen die in reclamefolders poseren. Hoewel uiterlijke kenmerken misschien minder van belang zijn, om model te worden dien je wel te beschikken over een gezonde dosis doorzettingsvermogen, karakter, zelfvertrouwen én discipline. Opdrachtgevers hebben immers bepaalde verwachtingen waaraan je als model moet voldoen.

Modellen gezocht?

Er zijn veel soorten categorieën waarin modellen worden gezocht, zoals fitnessmodellen, plussize modellen, catwalkmodellen, commerciële modellen, castingmodellen en fashionmodellen. Besluit je om freelance model te worden, dan ben je verplicht je in te schrijven bij de KvK.

Lees verder

Man en model worden

Ben je een man en wil je model worden. Dan komen er ongetwijgeld vragen bij je op. Want heb je wel de juiste maten om als man model te worden? Waar vind je leuke klussen als mannelijk model? En is het verstandig om je bij een casting- of modellenbureau in te schrijven?

Lees verder

Model worden bij Beautyfreelancer.nl

Jij wilt model worden. Beautyfreelancer.nl is altijd op zoek naar commerciële modellen, catwalkmodellen, fashionmodellen, fotomodellen, lingeriemodellen, mannelijke modellen en promotiemodellen. Model worden kan als je de juiste houding en motivatie hebt. Leuke modellenopdrachten vind je op Beautyfreelancer.nl. Bepaal als model zelf voor wie je wilt werken, het tarief en de voorwaarden. Zonder tussenkomst van een modellenbureau. Schrijf je gratis in als Beautyfreelancer Basic. Voldoe je aan een opdrachtomschrijving? Dan krijg je een uitnodiging om op de opdracht te reageren automatisch in je mailbox.

Lees ook: