Over ons

Beautyfreelancer.nl is de werkmarktplaats voor modellen, promotiedames en -heren, hosts, presentatoren, (stem)acteurs, figuranten, visagisten, nagelstylisten, grimeurs, haarstylisten, bruidsstylisten, schoonheidsspecialisten, masseurs, kledingstylisten, distributeurs, sportinstructeurs, diëtisten, dansers en muzikanten. Oftewel, freelancers die werkzaam zijn in de beauty-, health- en entertainmentindustrie.Gratis en onafhankelijk!

Op Beautyfreelancer.nl kunnen opdrachtgevers, zoals reclamebureaus, evenementenbureaus, productiemaatschappijen, sportcentra en opleidingsinstituten, opdrachten plaatsen. Bijvoorbeeld als zij op zoek zijn naar een model voor een modeshoot, een stemacteur voor het inspreken van een tv-commercial, een personal trainer voor het begeleiden van sporters of een gastvrouw of team van gastvrouwen en -heren voor het ontvangen van gasten tijdens een bedrijfsfeest, congres of ander zakelijk evenement. Het plaatsen van een opdracht is gratis en gebeurt zonder tussenkomst van derden. Aan jou de keuze met wie je werkt en onder welke voorwaarden. Beautyfreelancers die voldoen aan het opdrachtprofiel ontvangen een geautomatiseerde uitnodiging om op de opdracht te reageren. 

Privacy wordt daarbij gewaarborgd.

Even voorstellen

Beautyfreelancer.nl houdt van transparantie. Geen vage oproepen, maar weten met wie je werkt. Daarom willen we ons ook zelf even aan je voorstellen. Aan het roer van Beautyfreelancer.nl staat Evelien Nederhoed, ervaringsdeskundige als het gaat om freelance werkzaamheden, entertainment en beauty. Zo was Evelien onder meer werkzaam als freelancer bij RTL Nederland en kon je wekelijks haar appreviews horen op Radio Veronica.

Veilig internetverkeer
Beautyfreelancer.nl hecht veel waarde aan het feit dat het vertrouwen van zowel freelancers als opdrachtgevers in veilig internetverkeer wordt beschermd. Lees meer


Colofon
Hoofdredactie:
Evelien Nederhoed

Design:
Dennis van Helmond

Webbouw:
Maikel Doezé

© 2017