De nr.1 werkmarktplaats in beauty & entertainment

Starten & Ondernemen

peer-to-peer

Peer-to-peerplatformen in opkomst

Ruim 40% de Nederlanders gebruikt peer-to-peerplatformen als Marktplaats, Beautyfreelancer.nl en Uber. Dit blijkt uit onderzoek van De Nederlandsche Bank. De bank verwacht dat het ... Lees meer »
Belastingaangifte doen

Belastingaangifte doen

Het is weer tijd voor de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting. Als freelancer ben je verplicht om aangifte te doen. Doe je dat voor 1 april 2017, dan ontvang je voor 1 juli 2017 ... Lees meer »
VAR-check

Doe de VAR-check

Omdat de VAR is afgeschaft, moeten zzp'ers en freelancers vanaf 1 mei 2016 werken met een modelovereenkomst. Hierin leg je samen met een opdrachtgever de fiscale arbeidsrelatie vas... Lees meer »
VAR nu modelovereenkomsten

VAR vervangen door modelovereenkomsten

Vanaf 1 mei 2016 wordt de VAR (Verklaring Arbeidsrelatie) voor zzp'ers definitief afgeschaft en vervangen door modelovereenkomsten tussen opdrachtgevers en zzp'ers. Lange tijd was ... Lees meer »
Valse belastingaangiftemails in omloop

Valse belastingaangiftemails in omloop

Ben jij freelancer en sta je op het punt om belastingaangifte te doen? Let dan op! De Belastingdienst waarschuwt voor valse e-mails, ook wel phising mails genoemd. De nieuwste vals... Lees meer »
Verdubbel je inkomsten in 2016

Verdubbel je inkomsten in 2016

Het einde van het jaar nadert. Tijd om je weer bezig te houden met goede voornemens. Zeker als je freelancer of zzp’er bent. Het maken van nieuwe plannen is onderdeel van je ... Lees meer »
VAR-verklaring blijft toch bestaan

VAR-verklaring blijft toch bestaan

Dat de VAR-verklaring wordt vervangen door modelovereenkomsten per sector staat vast. Maar de ingangsdatum is nu van 1 januari 2016 verschoven naar 1 april 2016. Zzp’ers, oft... Lees meer »
Nieuwere berichten

Direct inschrijven

Meld je gratis aan en vind of plaats opdrachten.

Lees meer

Op zoek naar een freelancer?

Plaats gratis een opdracht