Starten & Ondernemen

VAR-verklaring blijft toch bestaan

VAR-verklaring blijft toch bestaan

Dat de VAR-verklaring wordt vervangen door modelovereenkomsten per sector staat vast. Maar de ingangsdatum is nu van 1 januari 2016 verschoven naar 1 april 2016. Zzp’ers, oft... Lees meer »
Beautyfreelancer heeft nieuw abonnement

Beautyfreelancer Basic-account aangepast

Sinds kort is het Beautyfreelancer Basic-account aangepast, zodat jij nog meer voordeel uit je lidmaatschap haalt. Waar Beautyfreelancers met een gratis Basic-account voorheen alle... Lees meer »
Freelancer gelukkiger dan loonarbeider

Freelancer gelukkiger dan loonarbeider

Uit cijfers van de Zelfstandigen Enquête Arbeid 2015 van TNO en CBS blijkt dat zelfstandig ondernemers tevredener zijn over hun werk dan mensen die in loondienst werken, ook ... Lees meer »
Doe jij eigenlijk wel wat je leuk vindt?

Doe jij eigenlijk wel wat je leuk vindt?

De zomermaanden zijn het ideale moment om eens goed over dingen na te denken. Niet voor niets besluiten veel mensen juist in deze periode om van baan te wisselen of een andere werk... Lees meer »
Veel machtsmisbruik tussenbureaus

Veel machtsmisbruik tussenbureaus

Uit onderzoek van ZZP Nederland blijkt dat ruim de helft van de zzp'ers marges van bemiddelaars te hoog vindt. Ook ervaren zij dat tussenpersonen een exclusieve machtspositie hebbe... Lees meer »
MP3-opname

Nieuw: upload je geluidsfragment

Om de communicatie tussen freelancers en opdrachtgevers nog beter te laten verlopen, heeft Beautyfreelancer.nl een nieuwe functionaliteit aan het systeem toegevoegd. Vanaf nu kunne... Lees meer »
Wat moet je als zwangere freelancer regelen voor je bedrijf?

Freelancer en zwanger: wat nu?

Kindje op komst? Voor veel vrouwen in loondienst spreekt het voor zich om zwangerschapsverlof en bevallingsverlof op te nemen. Voor zwangere zelfstandig ondernemers&... Lees meer »